HUSQVARNA 325R - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA 325R

kr.3.199,00

Stopkontakten vender automatisk tilbage til ON-position Når maskinen slukkes, vender stopkontakten automatisk tilbage til startposition. Intuitive betjeningselementer Chokeren og udblæsningen er nemme at nå og forstå. Gennemsigtig tank Gennemsigtig tank gør tankningen lettere. Smart Start® Motor og startmekanisme er konstrueret, så maskinen kan starte hurtigt med mindst muligt besvær. Trækmodstanden i startsnoren er reduceret med op til 40%.

Udstyret med en solid drivaksel, er 325R bygget til at klare enhver krævende opgave for både privatpersoner og landmænd.

Beskrivelse

Udstyret med en solid drivaksel, er 325R bygget til at klare enhver krævende opgave for både privatpersoner og landmænd. Buskrydderen er nem at starte takket være SmartStart® og intuitiv betjening som fx Auto Return stop-knap, hvor knappen automatisk vender tilbage til startposition, når maskinen slukkes. 325R er alsidig og leveres med et trimmerhoved og en græsklinge, som gør dig i stand til både at klippe græs og trimme med den samme maskine.