HUSQVARNA 525iB - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA 525iB

DKK3.299,00

Lavt støjniveau Lavt støjniveau gør det muligt at arbejde i længere tid og betyder, at der også kan arbejdes i støjfølsomme områder og områder, der er underlagt begrænsninger. Behagelig arbejdsstilling Arbejde med maskinen kan foregå i en behagelig arbejdsstilling, når maskinen udstyres med sele og seleøje. Begrænset vedligeholdelsesbehov Ingen påfyldning af brændstof, færre dele at servicere og et elektronisk styret drivsystem betyder mindre nedetid og lave driftsomkostninger. Boosteffekt Maksimeret blæsehastighed i afgrænset tid ved hjælp af lettilgængelig boostfunktion.

Velafbalanceret, komfortabel og effektiv professionel batteriløvblæser. Maskinens lave støjniveau gør det muligt at arbejde i de fleste offentlige områder.

Beskrivelse

Velafbalanceret, komfortabel og effektiv professionel batteriløvblæser. Maskinens lave støjniveau gør det muligt at arbejde i de fleste offentlige områder. Et let tryk på tastaturet starter maskinen øjeblikkeligt til enhver tid, og fartpiloten gør, at du kan have fuld fokus på at blæse blade og snavs væk. Blæseren har også en boost-effektfunktion som giver dig lidt ekstra kraft, når det er nødvendigt.