HUSQVARNA tc138l traktor - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA tc138l traktor

DKK18.999,00

Timetæller med serviceinterval Angiver når det er på tide at servicere plæneklipperen. Justerbart forskydeligt sæde Sædet kan indstilles, mens føreren sidder ned. Det kan flyttes fremad og nedad eller bagud og opad. Rat i overstørrelse Ekstra stort og kraftigt rat for mere jævn drift, og så der skal bruges færre kræfter på at styre. Stålskjold Skjold i solid stålkonstruktion garanterer reduceret falmning af lakering i forhold til plast.
  • TS 138L er en brugervenlig traktor, som er ideel til husejere med små og mellemstore haver. Det er en effektiv havetraktor med sideudkast, smart design og ergonomi.

Beskrivelse

TC 138L er en brugervenlig traktor ideel til husejere med som til mellemstore haver. En effektiv opsamler af græsafklip og blade, som giver en flot klippet plæne. Den rummelige, integrerede opsamlerbeholder er nem at tømme fra førersædet. Udstyret med en kraftfuld Husqvarna-serie motor med chokerløs start og håndbetjent hydrostatisk transmission. BioClip® prop og deflektor for bagudkast er tilgængelig som tilbehør.

Yderligere information

Batteri