HUSQVARNA TS142tx traktor - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA TS142tx traktor

kr.28.999,00

Elektrisk tilkobling af knivene Nem indkobling af klippeklingen/-klingerne; Bare træk i kontakten i kontrolpanelet. Deluxe comfort seat Deluxe comfort seat with stitched and premium vinyl and stitched design. Extra thick cushioned for improved comfort and superb ride quality. Deluxe rat Rat i overstørrelse og ekstra kraftigt for lettere styring. Blødt materiale på indersiden garanterer en reduceret indsats og bedre ergonomi. Pedalbetjent hydrostatisk transmission Hastighed og retning styres med pedaler, så du kan holde begge hænder på rattet og have fuldstændigt kontrol over kørslen.
  • Husqvarnas TS 142TX-model er en komfortabel, kompakt traktor med sideudkast i et smart og brugervenligt design, som er udviklet til brug i små til mellemstore haver.

Beskrivelse

Husqvarnas TS 142TX-model er en komfortabel, kompakt traktor med sideudkast i et smart og brugervenligt design, som er udviklet til brug i små til mellemstore haver. Den er udstyret med 15 deluxe-sæde, elektrisk kobling, blød kant på rattet, LED-lys og nøglestart

Yderligere information

Batteri