HUSQVARNA TS 348XD Havetraktor - Husqvarna HQ

HUSQVARNA TS 348XD

kr.41.995,00

Kraftig havetraktor med uovertruffen kapacitet i sin klasse. Alsidigt ClearCut ™ klippebord og kraftig, pålidelig motor betyder hurtig klipning når som helst og hvor som helst - med et perfekt resultat hver gang. Transmission med differentialespærre til stejle og glatte forhold og store brede bagdæk muliggør hård brug uden overophedning, plus stor trækkraft og mindre skade på plænen. Forbedret kvalitet, komfort og ergonomi for optimal kørsel, herunder service- og fejlmeddelelser og tilt-varsel, hvilket reducerer vedligeholdelse og giver øget produktivitet.

Kraftig havetraktor med uovertruffen kapacitet i sin klasse. Alsidigt ClearCut ™ klippebord og kraftig, pålidelig motor betyder hurtig klipning når som helst og hvor som helst – med et perfekt resultat hver gang.

Beskrivelse

Kraftig havetraktor med uovertruffen kapacitet i sin klasse. Alsidigt ClearCut ™ klippebord og kraftig, pålidelig motor betyder hurtig klipning når som helst og hvor som helst – med et perfekt resultat hver gang. Transmission med differentialespærre til stejle og glatte forhold og store brede bagdæk muliggør hård brug uden overophedning, plus stor trækkraft og mindre skade på plænen. Forbedret kvalitet, komfort og ergonomi for optimal kørsel, herunder service- og fejlmeddelelser og tilt-varsel, hvilket reducerer vedligeholdelse og giver øget produktivitet.