HUSQVARNA Ts348xd traktor - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA Ts348xd traktor

kr.44.999,00

ClearCut™-svejset klippebord Det nye design er konstrueret i 3,57 mm stål med ekstra forstærkningsbånd for maksimal holdbarhed. Sæde med høj ryg Sædet med høj ryg giver komfort og støtte under arbejdet. Kan suppleres med armlæn. Manuel tilkobling af knivene Klingeindkoblingsarmen er placeret i instrumentbrættet af hensyn til brugervenligheden. Pedalstyret CVT-transmission Hastighed og retning styres med pedaler, så du kan holde begge hænder på rattet og have fuldstændigt styr på kørslen.
  • Husqvarnas TS 146TXD-model er en komfortabel, kompakt traktor med sideudkast i et smart og brugervenligt design, som er udviklet til brug i små til mellemstore haver.

Beskrivelse

Robust havetraktor, som slår alle de andre i sin klasse. Alsidigt ClearCut™-klippebord og kraftig, driftssikker motor er ensbetydende med hurtig klipning, alle steder – og med et perfekt resultat hver gang. Kommercielt tilpasset terræntilkoblende gearkasse med betjeningspanel-styret differentialspærre arbejder med store, brede bagdæk for at muliggøre krævende brug uden overophedning, plus fantastisk trækkraft og mindre skader på græsplænen. Forbedret kvalitet, komfort og ergonomi for optimal kørsel og ejeroplevelse.

Yderligere information

Batteri