HUSQVARNA LC 141i - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA LC 141i

kr.3.499,00

Central justerbar højde Nem og hurtig justering af klippehøjden, med bare et håndtag. Intuitivt tastatur Tastaturet er meget nemt at betjene. Alt, hvad du skal bruge, samlet ét sted Ergonomisk håndtag Ergonomic angle of the handlebar in combination with easy to reach bail arms makes operation easy. Løftehåndtag foran og bagpå Let greb foran og bagpå til at løfte på plads til opbevaring, i bilen eller op ad kældertrapper.

Ideel til villaejere eller til trimning af komplekse arealer; denne intuitive, problemfri batteriplæneklipper kan slå en gennemsnitlig have hurtigt og uden støj på én enkelt opladning.

Beskrivelse

Ideel til villaejere eller til trimning af komplekse arealer; denne intuitive, problemfri batteriplæneklipper kan slå en gennemsnitlig have hurtigt og uden støj på én enkelt opladning. Plæneklipperen er nem at manøvrere på grund af det lette og kompakte klippeskjold, og det ergonomiske håndtag gør den nem at styre, selv hvor der er begrænset plads til rådighed. Passer til alle Husqvarna BLi-batterier.