HUSQVARNA R 316TX AWD - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA R 316TX AWD

kr.51.999,00

AWD (firehjulstræk) All-Wheel-Drive (AWD) sikrer optimal trækkraft på ujævnt, vådt og glat underlag eller på skråninger. Centerstyring Den unikke centerstyring på Husqvarnas Riders giver fremragende balance ved fuldt ratudsving og en minimal uklippet cirkel. HMI Display The intuitive display communicates with the driver through visual symbols and warning sounds, assists in handling and gives real time data and warnings. Frontmonteret Klippebord. Det frontmonterede Klippebord sikrer fremragende tilgængelighed i hjørner og under buske, parkbænke osv.

En kompakt, meget duelig og fleksibel firhjulstrukket Rider med en kraftig V-twin-motor og et udvalg af Combi-klippedæk, som alle giver førsteklasses BioClip® (findeling) og klip med bagudkast.

Beskrivelse

En kompakt, meget duelig og fleksibel firhjulstrukket Rider med en kraftig V-twin-motor og et udvalg af Combi-klippedæk, som alle giver førsteklasses BioClip® (findeling) og klip med bagudkast. Den er udstyret med et intuitivt display, dobbelte LED-forlygter, et blødt greb på rattet med håndtag og Bluetooth-forbindelse, så du nemt kan overvåge din Rider med Husqvarna Connect-app’en.