HUSQVARNA R 214T AWD ekskl. klippebord - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA R 214T AWD ekskl. klippebord

Motorproducent
Briggs & Stratton
Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal Revolutions per minute
3100 rpm
Klippemetode
BioClip/Bagudkast
Klippebredde
94 cm

kr.37.995,00

Husqvarna hylder også 30 års Husqvarna Rider design og teknologi med en specialudgave, der er perfekt til husejere, som ønsker et perfekt resultat selv i komplekse områder af haven. Baseret på den bedst sælgende R 214TC har vi tilføjet firhjulstræk med ekstra trækkraft og alsidighed i alle forhold.

Husqvarna hylder også 30 års Husqvarna Rider design og teknologi med en specialudgave, der er perfekt til husejere, som ønsker et perfekt resultat selv i komplekse områder af haven.

Beskrivelse

Husqvarna hylder også 30 års Husqvarna Rider design og teknologi med en specialudgave, der er perfekt til husejere, som ønsker et perfekt resultat selv i komplekse områder af haven. Baseret på den bedst sælgende R 214TC har vi tilføjet firhjulstræk med ekstra trækkraft og alsidighed i alle forhold. Centerstyringssystemet giver stor manøvredygtighed, og det frontmonterede klippebord giver nem vedligeholdelse og rengøring. Sammen med den stærke, effektive V-Twin-motor med choker-løs start sikrer det problemfri klipning i mange år fremover. Denne alsidige helårs-Rider er en sand hyldest til Husqvarnas årtier af innovation.