HUSQVARNA R 316TX - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA R 316TX

DKK43.999,00

HMI Display The intuitive display communicates with the driver through visual symbols and warning sounds, assists in handling and gives real time data and warnings. Centerstyring Den unikke centerstyring på Husqvarnas Riders giver fremragende balance ved fuldt ratudsving og en minimal uklippet cirkel. Combi-Klippebord Denne rider leveres uden Klippebord og kan udstyres med Combi-Klippebord i bredder på 103 eller 112 cm til effektiv klipning med BioClip® og bagudkast. Frontmonteret Klippebord. Det frontmonterede Klippebord sikrer fremragende tilgængelighed i hjørner og under buske, parkbænke osv.

En kompakt, meget duelig og fleksibel Rider med en kraftig V-twin-motor og et udvalg af klippedæk, BioClip® (findeling) og bagudkast.

Beskrivelse

En kompakt, meget duelig og fleksibel Rider med en kraftig V-twin-motor og et udvalg af klippedæk, BioClip® (findeling) og bagudkast. Den er udstyret med et intuitivt display, dobbelte forlygter og Bluetooth-forbindelse, så du nemt kan overvåge din Rider med Husqvarna Connect-app’en. Bemærk: uden servostyring.