HUSQVARNA 445 e - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA 445 e

DKK3.999,00

Benzindæksel med vippeanordning Benzindæksel med vippefunktion er nemt at åbne og lukke under optankning. Air Injection Luftrensnings-system, som udnytter centrifugalkraften, så filteret holdes længere rent, samtidig med at motorgangen bliver jævnere med mindre slitage. Nem at starte Kombineret start/stop kontakt og benzinpumpe sikrer meget nem start. X-TORQ® Reducerer brændstofforbruget og emissionsniveauet og overholder dermed de strengeste miljøkrav.

Kraftig allround motorsav med professionel opbygning. Saven har Smart Start® hvor chokeren og start/stop knap er bygget sammen, hvilket minimerer risikoen for at ”drukne” saven.

Beskrivelse

Kraftig allround motorsav med professionel opbygning. Saven har Smart Start® hvor chokeren og start/stop knap er bygget sammen, hvilket minimerer risikoen for at ”drukne” saven. X-TORQ® motoren giver en bedre ydeevne, og samtidig har den 20% lavere brændstofforbrug 75% lavere emissioner. Værktøjsfri kædestramning, gør det nemt og hurtigt altid at have en korrekt spændt kæde. Er kæden spændt rigtigt forlænger det levetiden på både kæde og sværd. Saven har derudover Low Vib, der reducerer vibrationerne og en slank savkrop, der giver god balance. Air Injection søger for at holde 97 % af savstøvet væk fra luftfilteret, hvilket giver vedvarende høj effekt samt færre rensninger af luftfilteret.