HUSQVARNA 435E II motorsav 13" - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA 435E II motorsav 13″

kr.3.499,00

Benzindæksel med vippeanordning Benzindæksel med vippefunktion er nemt at åbne og lukke under optankning. Fældemærker Fældemærker for større præcision. Smart Start® Motor og startmekanisme er konstrueret, så maskinen kan starte hurtigt med mindst muligt besvær. Trækmodstanden i startsnoren er reduceret med op til 40%. Luftfilter med lynkobling Letter rengøring og udskiftning af luftfilteret.
  • 435 e er en let allround sav på kun 4,4 kg. Ideel til deltidsbrugere, landmanden og lettere opgaver for skovarbejderen, der har brug for en motorsav, der er nem at starte og bruge.

Beskrivelse

435 e er en let allround sav på kun 4,4 kg. Ideel til deltidsbrugere, landmanden og lettere opgaver for skovarbejderen, der har brug for en motorsav, der er nem at starte og bruge. Saven har Smart Start®, der blandt andet består af fjederstøttet start og benzinpumpe, hvilket gør den meget nemmere at starte. Derudover er chokeren og start/stop knap bygget sammen, dette minimerer risikoen for at ”drukne” saven. X-TORQ® motoren giver en bedre ydeevne, men samtidig har den 20% lavere brændstofforbrug 75% lavere emissioner. Værktøjsfri kædestramning, gør det nemt og hurtigt altid at have en korrekt spændt kæde. Er kæden spændt rigtigt forlænger det levetiden på både kæde og sværd. Saven har derudover LowVib, der reducerer vibrationerne, en slank savkrop, der giver god balance. Den er udstyret med dobbeltvirkende kædebremse, højrehåndsbeskyttelse og kædefang, hvilket gør saven mere behagelig, nem og sikker at arbejde med. Air Injection sørger for at holde 97 % af savstøvet væk fra luftfilteret, hvilket giver vedvarende høj effekt samt færre rensninger af luftfilteret. 13" .325" 1.3mm SP33G

Yderligere information

Batteri