HUSQVARNA 440 e-series - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA 440 e-series

kr.3.799,00

Smart Start® Motor og startmekanisme er konstrueret, så maskinen kan starte hurtigt med mindst muligt besvær. Trækmodstanden i startsnoren er reduceret med op til 40%. Benzindæksel med vippeanordning Benzindæksel med vippefunktion er nemt at åbne og lukke under optankning. Air Injection Luftrensnings-system, som udnytter centrifugalkraften, så filteret holdes længere rent, samtidig med at motorgangen bliver jævnere med mindre slitage. Luftfilter med lynkobling Letter rengøring og udskiftning af luftfilteret.

Anden generation let og effektiv allround-sav til brugere, der ønsker en motorsav, som er usædvanligt nem at starte og styre. Med X-TORQ®-motor, der forbruger mindre brændstof og forårsager færre emissioner.

Beskrivelse

Anden generation let og effektiv allround-sav til brugere, der ønsker en motorsav, som er usædvanligt nem at starte og styre. Med X-TORQ®-motor, der forbruger mindre brændstof og forårsager færre emissioner. Udstyret med Smart Start®, brændstofpumpe og stopkontakt til nemmere start. Nemmere håndtering med værktøjsfri kædespænding.