Husqvarna 525P5S - Have- & Parkcenter Tønder

Husqvarna 525P5S

DKK5.799,00

Nem transport og opbevaring Todelt rigrør sikrer nem transport og opbevaring. Stopkontakten vender automatisk tilbage til ON-position Stopkontakten vender automatisk tilbage til ON-position. Motorbeskytter Beskyttelsesplade der beskytter motoren mod beskadigelse. Intuitive betjeningselementer Chokeren og udblæsningen er nemme at nå og forstå.

Stangsaven Husqvarna 525P5S er udviklet til professionelle og er udstyret med et aftageligt skaft, der giver dig længere rækkevidde og gør saven nem at transportere mellem arbejdsstederne.

Beskrivelse

Stangsaven Husqvarna 525P5S er udviklet til professionelle og er udstyret med et aftageligt skaft, der giver dig længere rækkevidde og gør saven nem at transportere mellem arbejdsstederne. Den lave vægt, fremragende ergonomi og perfekte balance bidrager til, at du kan arbejde i en behagelig stilling, selv på vegetation, der er svær at nå. Den er nem at styre, og X-Torq®-motoren sikrer hurtig acceleration og højt moment, kombineret med lav udledning og lavt brændstofforbrug.