HUSQVARNA ST 230P - Have- & Parkcenter Tønder

HUSQVARNA ST 230P

kr.13.999,00

Husqvarna ST 230P er udviklet til husejere der har brug for en højtydende sneslynge til at rydde sne i store indkørsler og på stier. Den virker uanset overflade-type, takket være de justerbare glidesko. Husqvarna ST 230P er konstrueret til lejlighedsvis brug i alle sneforhold, 10-30 cm.

Husqvarna ST 230P er udviklet til husejere der har brug for en højtydende sneslynge til at rydde sne i store indkørsler og på stier.

Beskrivelse

Husqvarna ST 230P er udviklet til husejere der har brug for en højtydende sneslynge til at rydde sne i store indkørsler og på stier. Den virker uanset overflade-type, takket være de justerbare glidesko. Husqvarna ST 230P er konstrueret til lejlighedsvis brug i alle sneforhold, 10-30 cm. Den har et effektivt to-trins system med høj kaste kapacitet. Håndtaget er justerbart for komfortabel brug. Variabel transmission, servostyring og ekstra store dæk sikrer problemfri drift. Funktioner som elopvarmede håndtag, LED forlygter og elstart sikrer kvalitetsarbejde under alle vejrforhold