Om os

Have & Parkcenter Tønder blev grundlagt i år 2000, som et firma der hovedsageligt beskæftiger sig med salg, service og reparation af maskiner og tilbehør til skov og have. Derudover sælger vi også vores  El- Scootere.

Vores mål er altid at have en stor udstilling af havemaskiner, og gerne være stedet hvor man får den bedste service og vejledning.

Så her er muligheden for at købe en maskine i en kvalitet som vi kan stå inde for, og medfølgende service der rækker ud over den man får i varehuset, uden at det behøver at koste ekstra.

Vi sælger blandt andet Husqvarna-produkter til både private og erhvervskunder men har også salg af mange andre populære mærker så som Gardena, Echo, Jonsered og Klippo.

Vi har også et stort service værksted, hvor alle mærker kan repareres, f eks. hvis din Automower,  plæneklipper eller havetraktor er gået i stykker eller bare trænger til et forårseftersyn, så ring efter os, så finder vi en løsning. 

Hvis din plæneklipper eller havetraktor er gået i stykker, så ring efter os. Reparations- og reservedelspriser er de samme som i forretningen. Hvis du ikke finder det du søger, ring eller
send en E-mail, så finder vi en løsning.

Vi har erfaring indenfor bl.a Reparation af Automowere, plæneklippere, havetraktorer, plænetraktorer,  samt alle slags havemaskiner og redskaber, vertikalskærere, mosfjernere og plæneluftere

Få et uforpligtende tilbud

Vi er klar ved telefoner og e-mail. Du er altid velkommen til at komme forbi, så giver vi en kop kaffe og en uforpligtende snak.